Vi kan dejta i soffan och ligga med vilka vi vill

Vi kan dejta i soffan och ligga med <a href="https://gorgeousbrides.net/sv/heta-och-sexiga-asiatiska-flickor/">varför är asiatisk flickor så attraktiva</a> vilka vi vill

Katarina Muhr ser retur pa en epok da det varje fett att besta singel, och hon paminner om de stora fordelarna med ett liv utan partner.

For nagra dagar darefter fick jag ett budskap fran en nybliven singel som skrev att han var forskrackt forut det morker sjalv beskriver i dejtingvarlden (oops). Han traffade sin sambo fjarran innan dejtingappar fanns och genast, nar hon har lamnat honom, bavar han infor livet som ledig. Sjalv antagande otvivelaktigt att ordet ”mardrom” anvandes.

Den arme snubben ar ej solo ifall att uppleva ett obehag infor tanken kungen att dejta. Istallet forut att skrida ut med vannerna, skala pro att slippa ett kasst forhallande och dromma ifall fangslande moten med potentiella karlekar, formar vi i dag stodgrupper dar vi haller varandras hander under en enhetlig angestattack. Jag har sett flera killar gallande dejtingappar som uppgivet skriver: ”plocka undertecknad harifran”.

Att vara ledig har nog aldrig varit nagot att briljera om pa Linkedin, men den har kollektiva angesten infor singelskapet kanns ny. Jag vill minnas att det varenda lite kaxigt att vara singel tidigare. Att det fanns nagot bossigt ovan att beratta: ”Jag tanker dejta och leva livet, fuck forhallanden”. Har all skrackhistorier ifall Tinder-svindlare och ovalkomna dick pics gjort det sa vedervardigt att besta ledig att enbart ordet ger folk kalla karar och en klump i magen?

I tv-serien ”Sex and the city” – originalserien, inte den kackiga rebooten – som jag sag om for nog tja, attonde gangen haromveckan, portratteras singellivet som atravart. Samantha, Carrie, Miranda och Charlotte inneha bra jobb, ligger med vilka de vill nar de vill och dricker cocktails en tisdag bara for att de kan. De har ingen bavan. De inneha lajbans! Och den hade premiar for 25 ar darefter. Borde ej singellivet ha blivit battre, inte samre?

Problemet ar enbart att varlden ar forandrad

Allt sjalv laser och ser handlar ifall hur vidrigt det ar att dejta och hur svar det ar att mota nagon nar karlek outsourcats till appar och skarmar. Sjalv vet ej om nagon skulle skildra singellivet som kul i dag. I boken ”Halva Malmo bestar av killar som dumpat mig” skrattade vi onekligen at forfattaren Amanda Romares jakt pa karlek. Att alla enkom dumpar henne ar forvanad, men det ar inte haha-roligt, utan roligt gallande ett fy-fan-vad-morkt-det-ar-darute-satt. Jag jag ar noll sarfall. Sjalv skrev harforleden en artikel om svarigheterna i att eftersoka karleken IRL, en text som min nyblivna singelvan tydligen blev livradd fran.

I onskan om att gora livet som dejtande singel mer uthardligt vander vi oss till bocker, poddar och serier for att utbilda oss ifall anknytningsmonster och red flags. Vissa gar sa langt att de gifter sig med nagon de aldrig traffat snarare hela svenska folket. Allt for att singelskapet har blivit civilstatusens version av vattentortyr. Du kan andas och du kommer nog overleva, men det kanns som att du drunknar, droppe for droppe.

Varlden ar vart ostron

I sjalva verket tror sjalv ej att det ar singelskapet i sig som folk mar sa inte bra ovan, utan sattet vi dejtar gallande. Det ar kliniskt och dystopiskt att vanda sida bland tusentals ansikten i timmar. Att skippa apparna kraver bade stort engagemang och morskhet alldenstund folk ej beter sig som de gjorde forr. Det blir svar att meeting nagons ogonkast pa andra sidan bussen gallande ett gulligt rom com-satt darfor personen du ser pa sannolikt stirrar ner i sin telefon.

I ”Sex & the city” skildras singellivet som underbart. ”Vad hande darefter, borde det inte ha blivit battre?” fragar sig Katarina Muhr. Bild: Stella pictures

Sjalv har ingen resolution kungen dejt-deppen, men sjalv tanker att vi singlar anda kan ha en aning kul igen. Fa retur var stolthet och peka finger at alla som far singelskapet att lata som en sjukdom. ”Ah, inneha du ej traffat nagon an? sjalv ar i alla fall ej anslig over dig.” Ehh, inte jag heller…? detaljerad som att Carrie i SATC fick overtyga sig personligen ifall att hon varje ”single and fabulous” med ett utropstecken, ej fragetecken, maste vi singlar gaska upp oss. Vi gor ju sa fantastiskt dalig reklam pro var civilstatus.

Istallet pro att lite livet som dejtande singel att ljuda som ett enda langt pahalsning i ett toxiskt helvetshal borde vi kanske fokusera kungen det positiva. Pa flertal metod inneha singlar i dag synnerligen kakan och kan inta den med. Vi kan dejta ikladda mysbyxor i soffan (enkom en san faktum), alska med vilka vi vill nar vi vill, dricka vin en tisdag utan invandningar fran en ledsamt partner, och fortfarande tro gallande drommen om livet som fyllig, forut vi kan ju rent teoretiskt fortfarande gifta oss rikt.

VOUS POUVEZ PARTAGER AVEC VOS CONTACTS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Ouvrir le chat
1
???? Besoin d'aide ?
Scan the code
Bonjour ????
Pouvons-nous vous aider?